Serrallo i Sant Pere i Sant Pau, a refer-se i avançar al Concurs

La jornada de dissabte del Concurs tindrà com sempre doble representació tarragonina. Per una banda hi seran els Castellers de Sant Pere i Sant Pau, i per l’altra, els Xiquets del Serrallo. Totes dues formacions arriben al Concurs després d’haver d’apretar a l’assaig per refer-se de les baixes que han anat patint durant la temporada.

PUBLICITAT

Els de la camisa verda, que ja van donar símptomes de millora durant la diada de Santa Tecla on van descarregar la clàssica de 8 amb canvis sensibles als troncs, arriben al Concurs amb ganes de tornar a descarregar el 2 de 8 amb folre. És el gran objectiu dels de David Lobo, que de moment no miren més enllà. Així ho explica el seu cap de colla.

D’altra banda els Xiquets del Serrallo van caure de 2 de 7 per Santa Tecla i van patir també alguna lesió. Després de tres setmanes d’assaig intens, els del barri mariner s’haurien refet, i el seu cap de colla, Adrià Iglesias, no amaga quins són els principals objectius dels serrallencs.

Així de clar i concís es mostrava Iglesias. Aquest dissabte, a partir de dos quarts de cinc de la tarda, comença a la Tarraco Arena Plaça la primera de les dues jornades castelleres del Concurs d’aquest cap de setmana.

PUBLICITAT