S’estrena un espectacle de la narradora Rat Cebrián i el cor In Crescendo

Un espectacle únic i singular arriba aquest dissabte 25 de maig a l’Auditori de la Diputació de Tarragona. Es tracta de la cantata Pol Mig, una idea de la mestra i narradora Rat Cebrián amb la complicitat del cor In Crescendo. 

PUBLICITAT

És un conte escrit fa vint anys que ha esdevingut una cantata adreçada a un públic familiar. Pol Mig és un personatge inspirat en un nen que va conèixer l’autora fa temps. A l’escenari hi seran la narradora Rat Cebrián i els 24 cantaires del cor que interpretaran vuit peces musicals amb una posada en escena atractiva. 

Coincidint amb l’estrena de l’espectacle es presentarà un llibre il·lustrat de Marta Moreno amb un codi QR que enllaça amb les lletres, les partitures, la instrumentació i la gravació del conte.

En una entrevista al programa ‘Bon dia Tarragona’ de Ràdio Ciutat de Tarragona, Rat Cebrián explica els dos objectius de la proposta. 

La cantata Pol Mig es representarà dissabte a les 5 i les 7 de la tarda a l’auditori de la Diputació, al carrer Pere Martell. És una iniciativa privada que no compta amb cap suport institucional, i els promotors confien en la resposta del públic. 

El preu de les entrades és de 10 euros i ja es poden reservar per correu electrònic a cordecambraincrescendo@gmail.com o es poden comprar el mateix dissabte a l’auditori. 

PUBLICITAT