Setmana de controls d’excessos de velocitat

Aquesta setmana, Mossos d’esquadra i Policies locals coordinen una campanya policial intensiva per controlar els excessos de velocitat. Aquest factor comporta un 14% dels accidents a carretera. Això fa que sigui un dels índexs més alts, juntament amb l’alcoholèmia.

El cotxe de gamma alta que conduïa el jove detingut, a qui els Mossos van interceptar circulant a gran velocitat per l'AP-7 a l'altura de Vilablareix. Cedida aquest 7 d'abril del 2021 (Horitzontal)
PUBLICITAT

Antoni Vilafranca, cap de l’Àrea Regional de Trànsit del Camp de Tarragona, explica que “les vies ràpides com l’AP-7 o l’A-7 són on més infraccions es cometen“. Tot i ser un any amb la mobilitat relativament reduïda els Mossos d’Esquadra han detectat un augment en les infraccions de velocitat. Vilafranca assegura que “els preocupa que pugui ser una tendència“.

Tot i això aquest fet no és el que ha incitat la campanya, ja que estava programada anteriorment. La iniciativa estarà present fins al diumenge 28 d’abril. Vilafranca manifesta que durant aquesta setmana “és molt probable que el que circuli per una via amb mobilitat es trobi un control de velocitat“.

PUBLICITAT