Sí Tarragona es postula com l’alternativa tècnica als polítics

Mar Giné, candidata a l’alcaldia per Sí Tarragona, ha estat l’encarregada de tancar la primera setmana d’entrevistes electorals al Bon Dia Tarragona. Giné assegura “fer un pas valent per entrar a la política i canviar la ciutat”.

PUBLICITAT

L’alcaldable ha distanciat el seu grup del de Jordi Sendra, assegurant que la seva és “una llista que busca els interessos de la ciutat i no del país”. Tot i això, la seva visió de la ciutat és similar a la del candidat de Junts, apostant per “un creixement sostingut i sostenible” i un “creixement de l’activitat creuerista i el turisme en general”. Pel que fa a la seguretat, Giné ha demanat “millora de l’enllumenat i l’activitat a les zones conflictives” i ha demanat que “l’ajuntament lideri les eines per la seguretat química”.

La representant de Sí Tarragona no ha desgranat si la seva formació és més propera a un pacte amb el PSC o ERC, i manté la porta oberta a les dues formacions. Això sí, ha criticat dels socialistes, una “manca de lideratge”.

Giné ha defensat la seva formació com “la representació dels perfils tècnics ,per trencar amb la dinàmica d’aquells que només viuen de la política”.

PUBLICITAT