Signatura fallida per impulsar ‘Mercaderies per l’interior’

Signatura fallida de la plataforma ‘Mercaderies per l’interior’ juntament amb les institucions i entitats socioeconòmiques que han estat convocades. El representant de l’Associació Empresarial Química de Tarragona no ha pogut assistir per una indisposició i els altres representants s’han negat a firmar la declaració. 

dav
PUBLICITAT

A la sala s’ha fet el silenci. Els representants han fet canvis al document als darrers minuts i aquest gir ha fet que l’AEQT també donés un pas enrere, ja que la junta de l’associació química no en tenia constància.  

En definitiva, una reunió que no ha servit per aprovar la declaració que avui anava a oficialitzar-se per presentar-lo a ADIF

La iniciativa promoguda per la plataforma ‘Mercaderies per l’interior’ vol moure les línies de mercaderies perquè passin per l’interior i no per la costa com fan actualment. El creador de la plataforma, Eugeni Sedano, explica que en aquesta declaració es dona suport al transport per ferrocarril remarcant que és eficient energèticament i sostenible. La signatura s’ha ajornat sine die tot i que podria allargar-se fins que la junta de l’Associació Empresarial Química de Tarragona es reunixi per prendre una decisió.

PUBLICITAT