S’inaugura l’exposició de fotoperiodisme dels Premis Mañé i Flaqué

Aquest dijous, al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona, s’ha inaugurat la 4a edició de l’exposició de fotoperiodisme dels Premis Mañé i Flaqué. A l’exposició es poden veure les 37 fotografies que es van presentar el 2023 que recullen actes informatius del Camp de Tarragona.

PUBLICITAT

Segons la vicepresidenta de la junta de la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes, Marta Bonillo, la mostra és una oportunitat única perquè els ciutadans coneguin la perspectiva i la mirada pròpia de cada un dels fotoperiodistes participants. L’exposició també compta amb la participació de Laia Solanellas, la guanyadora dels Mañé i Flaqué 2023, amb la fotografia “Fluint amb el Trapezi”.

Durant l’acte, Bonillo, ha reconegut la feina dels professionals del sector, subratllant la importància en el seu treball, la documentació i la comunicació dels fets que marquen en la nostra societat. 

La convocatòria d’aquest 2024, s’allargarà uns mesos, perquè hi puguin participar fotografies del Concurs de Castells. L’exposició és d’accés gratuït i es podrà visitar fins al 15 d’agost. 

PUBLICITAT