S’inaugura l’exposició del projecte Castells de Ciència al Mercat Central

El Mercat Central de Tarragona ja acull la exposició sobre la relació entre els castells i ciència en el marc del projecte Castells de Ciència. El projecte, que va iniciar la Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV és la primera activitat de la Nit Europea de la Recerca, que acull cada any la ciutat amb diverses fires de tallers i activitats divulgatives.

PUBLICITAT

Una iniciativa que acull diverses temàtiques com la química, la literatura, la física, l’antropologia, l’arquitectura o la sociologia emmarcada dins del món dels castells. A més, també s’hi pot interactuar amb els cartells exposats a través d’un codi QR on s’amplia la informació de cada disciplina i la relació amb el fet casteller.

El Mercat Central acollirà per tant, l’exposició fins el 3 d’octubre, en un projecte impulsat per la Unitat de Comunicació de la Ciència de la URV i la Càtedra per a l’Estudi del Fet Casteller de la Universitat amb la que es vol fer divulgació científica a partir d’un fenomen cultural, multitudinari, arrelat al territori i reconegut tradicionalment, com són els castells.

Tot plegat, està finançat per la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i l’empresa Repsol i té la col·laboració dels ajuntaments de Tarragona, Reus i Valls.

PUBLICITAT