S’inicia la 5a edició del Tarragona Sona Flamenc

Torna el Festival Sona Flamenc al Teatre Tarragona. Del 4 al 19 de març, s’hi podrà gaudir de ball, teatre i música, de la mà d’artistes locals i figures destacades entorn el món del flamenc amb un to contemporani enfocat a un públic transversal.

Sona Flamenc
PUBLICITAT

Durant els setze dies de festival, hi participaran fins a uns 250 artistes en un total de 28 activitats en 21 espais diferents de la ciutat. D’entre els punts forts de la programació, s’inclouen al Niño de Elche, Chicuelo i Yoel Vargas, encara que hi haurà un seguit d’artistes locals de talent tarragoní. Un dels pilars d’aquesta edició és la perspectiva de gènere, i diverses propostes femenines de la mà del grup Neo o de conferències de la desigualtat de la dona al flamenc encara que també es reivindicarà la inclusivitat amb el Flamenco Queer. Kike Colmenar, director del festival explica les sensacions d’aquesta edició.

Enguany s’amplia l’oferta formativa en la qual es troben diversos tallers completament gratuïts però amb inscripció prèvia, i la incorporació de diverses entitats en conjunt. Les entrades sortiran a la venda a partir del 8 de febrer a excepció del concert del Niño de Elche, que ja estan disponibles a la web.

PUBLICITAT