Som Art Urbà per incentivar el comerç

Últimament, el comerç de proximitat està engrescat a Tarragona i l‘Associació d’Il·lustradors de Tarragona juntament amb l’Associació Comercial la VIA-T de Tarragona han aprofitat per iniciar la campanya: SOM ART URBÀ. L’objectiu d’aquesta és aconseguir la dinamització del comerç a través de la dignificació d’espais públics i, per això, diferents il·lustradors tarragonins converteixen espais degradats com parets, murs o persianes en aparadors artístics.

PUBLICITAT

Aquesta activitat es va iniciar el cap de setmana passat i s’allargarà fins al mes de desembre. Aquest dissabte es pintaran els dos mòduls situats a la plaça Verdaguer i l’últim cap de setmana d’aquest mes s’intervindran tres mòduls més de la Rambla Nova.

Finalment, a partir del 29 de novembre es preveu que es comenci a pintar el mur situat al Carrer Fortuny amb cantonada Rambla Nova.

Judith Sentís, dinamitzadora de la VIA-T de Tarragona, explica com va néixer aquest projecte i assegura que a la ciutat hi ha espais degradats que cal rehabilitar.

Els artistes que s’encarregaran d’acolorir i il·lustrar els carrers aquests mesos són Marta Escobar, Lluís Jiménez, Edu Polo i Gasic.

PUBLICITAT