Sona Flamenc repeteix amb una segona edició

La Segona Edició del Festival Tarragona Sona Flamenc torna enguany amb 25 activitats al voltant, no només de la música sinó també de la dansa, els instruments i la teoria  sobre aquesta disciplina.

PUBLICITAT

El festival arriba a la segona edició després d’haver obtingut un gran èxit l’any passat en la seva estrena. L’esdeveniment tindrà lloc de l’1 al 16 de febrer amb l’objectiu de mostrar l’amplitud de l’art i la cultura flamenca amb una visió contemporània i transversal. El Sona Flamenc vol acostar aquest art a nous públics a través de diversos espais i formats, així com donar visibilitat als artistes i agents culturals. 

Un dels actes més exitosos i que repeteix enguany serà el flashmob amb més de 400 persones ballant alhora. Serà a la Plaça Corsini el dissabte 1 de febrer a les 12 del migdia i inaugurant el Festival de 2020. 

L’alcalde, Pau Ricomà, ha assenyalat que el flamenc és una realitat a la ciutat i n’ha destacat també que es vol visibilitzar encara més el compromís i el treball de moltes entitats i artistes de la ciutat. 

PUBLICITAT