STR referma la confiança en protecció civil

Els treballadors del Sindicato de Trabajadores (STR) valoren “molt positivament” el simulacre de risc químic dut a terme el passat dimarts. En la mateixa línia els representants asseguren “mantenir confiança plena en protecció civil en incidents com el d’aquest dilluns”.

PUBLICITAT

Jordi Margalef, secretari general de comunicació de STR, afirma que els treballadors van seguir l’incendi de Constantí a través dels canals oficials de Protecció Civil. Tot i la valoració de la bona tasca informativa, Margalef, destaca la importància de “transmetre tranquil·litat davant d’una situació així”. Per aquest motiu el secretari referma que “la feina de prevenció i informació ha de ser contínua”. Per això des del sindicat “valoren positivament que no es quedi tot en un simulacre i es continuï treballant contínuament”.

En termes generals Margalef assenyala que “els treballadors de la indústria química se senten segurs” i remarca que “els treballadors s’esforcen dia a dia per garantir que tot estigui a punt en cas d’incident”.

PUBLICITAT