“Sueños Eléctricos” guanya el REC 2022

La pel·lícula de Valentina Laurel, Sueños Eléctricos, s’endú el guardó del Jurat Internacional i del Jurat Cineclub de la vint-i-dosena edició del Festival Rec de Cinema. Eva és la protagonista d’una història entre mare i filla i un gat que és qui provoca la separació d’elles dues.

PUBLICITAT

Les mencions del Jurat Internacional i Jurat Jove són per a la cinta 21_Paraiso del director Néstor Ruiz Medina, qui proposa una història d’una parella, intimista i personal, però universal al mateix temps.

Aftersun aconsegueix el premi del Jurat Jove i la menció del Jurat Cineclub; és de Charlotte Wells i la història conjuga amb gran mestria el tempo de la nostàlgia i l’emotivitat a través d’imatges construïdes amb l’estètica dels vídeos casolans dels noranta. Una pel·lícula que ja s’està proclamant com un dels millors debuts de l’any.

The Ordinaries, s’alça amb el Premi del Públic de l’edició 2022; la direcció de Sophie Linnenbaum ha estat la més valorada pels espectadors i ha premiat la seva pel·lícula de graduació. Aquest dimarts i demà encara es poden gaudir de diverses propostes, abans que el REC baixi el teló fins l’any vinent.

PUBLICITAT