Surt de Tarragona una expedició per conservar el Mediterrani

El projecte MED2050 impulsat per Good Karma Projects, fa sortida avui a Tarragona de la seva expedició del Mediterrani per descobrir la seva diversitat i adoptar mesures per a la seva conservació.

Good Karma Projects expedicicio
PUBLICITAT

Aquesta expedició visitarà reserves marines de la mà d’investigadors i grups d’acció local per filmar un documental que expliqui la realitat d’aquest mar i les amenaces del seu ecosistema. Durant el procés es realitzarà un estudi sobre els microplàstics en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili així com un seguiment de les poblacions de mantes i praderes de posidònia. Tarragona és el punt de sortida d’aquesta expedició que es presentarà oficialment a Barcelona aquest dissabte i passarà per tota la costa catalana i Balear fent accions de sensibilització i educació ambiental.

La difusió del documental tindrà lloc durant els anys 2023 i 2024 coincidint amb la celebració de la Copa Amèrica i la UN Ocean Decade a Barcelona. Amb tot, l’objectiu és promoure un canvi a la societat a través del foment de l’estima al Mediterrani.

PUBLICITAT