Surten a la venda les entrades pel concurs de castells

A falta de menys de dos mesos pel concurs de castells de Tarragona, aquest dimecres surten a la venda les entrades pels diferents dies.

Concurs castells
Pla zenital del 3de10 amb folre i manilles dels Castellers de Vilafranca a la Tarraco Arena Plaça, durant el Concurs de Castells. Imatge publicada el 7 d'octubre de 2018 (Horitzontal).
PUBLICITAT

I és que després de quatre anys l’emblemàtica Tàrraco Arena torna a acollir les millors colles castelleres de Catalunya. Des de les 10 del matí es poden adquirir a la web entrades.tarragona.cat/ amb un preu de 6 € pel dissabte, i entre 12 € i 15 € el diumenge depenent del pis. Només es podran adquirir quatre entrades per persona i aquestes no seran numerades. Esther Roca, tècnica de cultura de l’Ajuntament de Tarragona assegura que “han treballat per evitar el col·lapse de la web amb l’experiència d’altres anys”.

Recordem que el 2018 es van vendre 3023 entrades en només cinc minuts. Des de l’Ajuntament recorden als usuaris que cal que estiguin preparats al moment d’accedir a la plataforma, prèviament registrats i amb la documentació necessària per a la compra.

PUBLICITAT