Suspès el judici d’un cas d’homicidi per la recusació d’un dels magistrats

Suspès el judici contra tres homes acusats d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa a Tarragona. El fiscal i els lletrats defensors han demanat la recusació d’un dels magistrats del tribunal, ja que va participar en la fase d’instrucció.

Sala de vistes habilitada per fer-hi judicis telemàtics | Foto: Departament de Justícia
PUBLICITAT

Davant d’aquest context, les parts implicades tenen fins a tres dies per presentar l’escrit que determinarà com avança el judici.

Aquest cas es remunta a la matinada del 5 de juny de 2017, segons l’acusació del fiscal, un dels tres acusats va veure la seva exparella amb “altres persones”, entre ells la víctima, en un local d’oci nocturn del la zona del Port Esportiu de Tarragona. Això va provocar els seus gels i els tres homes van colpejar i van empènyer la víctima al buit, que va caure d’una alçada de cinc metres i després van fugir.

La víctima va patir un traumatisme cranioencefàlic i es va fracturar a la mandíbula. Davant d’aquests fets, la fiscalia sol·licita una pena de vuit anys de presó per a cada un dels investigats i una indemnització conjunta de 20.000 euros de responsabilitat civil.  Per la seva banda, les defenses en demanen l’absolució.

PUBLICITAT