Tarraco a Taula: 25 anys unint la història i la gastronomia

Aquest dijous 5 de maig es dona el tret de sortida a la 25a edició del Tarraco a Taula recuperant el Convivium. Es tracta d’un banquet romà, previ a les jornades de Tarraco a Taula on onze restaurants de la ciutat fan menús adaptats a la gastronomia romana. Fa dos anys que per la Covid-19 el Convivum no s’havia pogut celebrar, i aquest 2022 torna. 

PUBLICITAT

Dels onze establiments que enguany participen en les jornades Tarraco a Taula, destaca la incorporació del restaurant El Terrat, que ha obtingut fa poc un Sol Repsol. Carles Segarra, President de l’Associació Tarraco a Taula, ha valorat la importància de l’esdeveniment, i ha assegurat que és una oportunitat única.

Segarra ha aplaudit el treball de tots els restauradors, i ha dit que “durant aquests 25 anys tenen més de 1.500 receptes”. Per la seva banda, el director del Festival Tarraco Viva, Magí Seritjol, ha destacat la importància de viatjar al passat a través de la gastronomia, perquè “és molt potent i afecta a molta gent”. 

PUBLICITAT