Tarraco Viva es consolida com el gran Festival reconstrucció històrica de Catalunya i dels més importants d’Europa

El Festival Tarraco Viva tanca la seva XXVIa edició amb molt bones xifres de participació i, segons el conseller de Patrimoni, Nacho García, assolint la voluntat de ser “el gran festival de reconstrucció històrica de Catalunya i un dels més importants d’Europa”.

PUBLICITAT

Enguany s’estimen que unes 25.000 persones han gaudit dels prop de 350 actes en 41 espais diferents, exhaurint totes les entrades dels espectacles de pagament i omplint la resta.

De cara al 2025, el director del festival, Magí Seritjol, ha anunciat que el tema central del festival serà el Populus. Avança que aquest tema els permetrà parlar de tota aquella gent que va crear una civilització i també de moltes coses de l’actualitat: feminisme, nazisme, cultura, sostenibilitat, en definitiva diu que “parlarem de molts temes d’ara amb la visió del passat”.

També s’ha apuntat la incorporació d’un municipi més l’any vinent, que seria Torredembarra. Seritjol, que s’ha mostrat molt satisfet pel desenvolupament general de tot el certamen, ha volgut destacar “el Port de Tarragona com espai de trobada del festival, que ha arribat per quedar-se i amb la voluntat de seguir creixent l’any que ve”.

PUBLICITAT