Tarraco Viva finalitza la 21a edició recreant unes eleccions romanes

El Tarraco Viva va tancar aquest diumenge la seva 21a edició amb la recreació d’unes eleccions durant l’època Romana. Tot plegat es va desenvolupar en un Palau de Congressos ple i va ser l’últim dels més de 420 actes que s’han fet aquest any.

PUBLICITAT

Un Tarraco Viva que des de l’organització s’ha valorat de forma molt positiva tot i la pluja del divendres que va provocar que s’anul·lessin algunes activitats previstes. El director del Festival, Magí Seritjol, ha destacat que unes 1.000 persones de la ciutat participen d’alguna manera o altre en el festival i que a més Tarragona té 8 grups de recreació històrica, cosa que no passa en cap altra ciutat d’Europa.

Totes les conferències, debats i converses del festival han tingut una bona acollida, fins i tot les que s’havien programat en horaris no habituals. També cal destacar que més de 3.000 nens i nenes han participat de les activitats escolars organitzades pel festival. Els escolars eren de centres de Tarragona, però també de diversos indrets de la demarcació, el conjunt de Catalunya i fins i tot el sud de França.

De cara al futur consideren que a curt termini s’han d’establir aliances amb altres festivals de reconstrucció històrica del continent. De cara l’any que ve ja han anunciat que la temàtica girarà entorn del treball i l’alimentació en temps dels romans.

PUBLICITAT