“Tarraco Viva” i Vidal i Barraquer presenten un “Convivium”

Els alumnes del Cicle Superior d’Animació Sociocultural i Turística del Vidal I Barraquer, realitzaran una representació dintre dels actes de “Tarraco Viva“. El 2020 ja van participar en el projecte i enguany ho faran en format de “Convivium”, un banquet romà. L’acte es durà a terme el dia 20 de maig a les 19:00 h, encara sense localització confirmada.

PUBLICITAT

És una iniciativa vinculada en la recreació històrica dels romans. Un procés que porten treballant des del setembre del 2021. A més a més, de tota la informació que han aconseguit per tal que el guió i la representació surtin a la perfecció pel dia de l’estrena. Susana Beltran, professora de L’Institut Vidal i Barraquer, ha esmentat als micròfons de Bon Dia Tarragona que: “els alumnes estan molt satisfets per tota la feina que han realitzat i ha sigut molt motivador”.

Magí Seritjol, director de Tarraco Viva, ha comentat als micròfons de Bon Dia Tarragona, que” han fet una adaptació a la realitat acadèmica i els alumnes han descobert eines pel seu desenvolupament d’aprenentatge educatiu”.

La idea és que tant l’Institut Vidal i Barraquer i “Tarraco Viva”, consolidin una col·laboració per futurs projectes junts dintre dels actes de “Tarraco Viva”.

PUBLICITAT