Tarraco Viva presenta la seva edició més excepcional amb 184 actes

L’esdeveniment històric i cultural per excelència de Tarragona torna aquest any amb un calendari diferent i amb una programació excepcional marcada per la crisi sanitària. Tarraco viva començarà la seva 22a edició el proper 11 d’octubre i fins el 18 d’octubre oferirà un viatge al passat a l’antigua Roma.

PUBLICITAT

La covid-19 marca les novetats d’enguany on el streaming i les xarxes socials tindran més protagonistme que mai i on es combinaran les activiatsts presencials i en línia i les gran representacions hauran d’esperar a l’any vinent.

Sota el lema Resilència i solidaritat a l’Antigua Roma, el festival romà ha traslladat la situació de pandèmia actual a l’antiguitat per conèixer com feien front a aquest tipus de situacions els romans. El conseller de patrimoni de l’Ajuntament de Tarragona, Hernan Pinedo, considera que aquest festival és una aposta més per la cultura segura.

Una altra de les novetats més destacadas d’enguany és que Tarraco Viva també estarà present a Itàlia des d’on es gravaran alguns actes que es restransmetran a la ciutat.

PUBLICITAT