Tarragona, a punt per acollir les competicions més destacades de tennis de taula

Tarragona serà seu, a partir d’aquest divendres i durant 10 dies, de les competicions més destacades del tennis de taula al país. Més de 1.000 esportistes jugaran al Palau d’Esports de l’Anella Mediterrània en els Campionats d’Espanya Absoluts, la Copa del Rei i la Copa de la Reina d’aquesta disciplina. Hi ha més de 2.500 partits previstos als quals el públic podrà accedir de manera gratuïta. 

PUBLICITAT

Miguel Ángel Machado, president de la Federació Espanyola de Tennis de Taula, ha explicat que arribaran a Tarragona “els millors esportistes de totes les categories”. Considera que el Palau d’Esports és l’espai idoni per celebrar un esdeveniment com aquest, per les seves bones condicions pel que fa a la pista, les graderies i la il·luminació. 

Per la seva banda, el conseller d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Berni Álvarez, ha apuntat que aquests campionats de tennis taula suposen fer “un pas endavant” pel que fa a portar a esdeveniments esportius a la ciutat. Afirma que situa Tarragona en el mapa. 

Berni Álvarez és també conseller de Turisme Esportiu. Creu que l’impacte social, visual i de marca de l’esdeveniment pot ser molt gran. Pel que fa a l’impacte econòmic, ha detallat que es podrien superar els 400.000 euros.

PUBLICITAT