Tarragona acollirà les XVI Jornades d’Inclusió en Arts Escèniques de l’INAEM

Tarragona acollirà del 5 al 7 de novembre les XVI Jornades d’Inclusió en Arts Escèniques, liderades per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i la Música (INAEM). Aquesta cita inclusiva, social i educativa es desenvoluparà de manera presencial a l’Antiga Audiència i al Teatre Tarragona com a seus principals. Tot i això, la proposta també desplegarà activitats en altres espais de la ciutat com l’Auditori Caixaforum, el Centre Cultural Antic Ajuntament o l’Espai Jove Kesse. Segons fonts municipals, a finals de setembre es presentarà la programació, on es busca ampliar llenguatges i formats per tal d’obrir la iniciativa a espais no escènics, així com explorar noves fórmules que convidin la ciutadania a una participació més directa.

PUBLICITAT

Aquesta edició està organitzada per l’Ajuntament de Tarragona, conjuntament amb la Xarxa Espanyola de Teatres, que enguany celebrarà la seva assemblea de manera paral·lela a les Jornades per connectar els programadors amb les activitats del projecte inclusiu; així com amb l’Agència Andalusa d’Institucions Culturals de la Junta d’Andalusia. També hi participaran la Fundació La Caixa, la Diputació de Tarragona, el British Council i Apropa Cultura com a entitats col·laboradores.

Com en anteriors edicions, les Jornades mantenen la convocatòria de comunicacions com una oportunitat per visibilitzar projectes i coneixements. Per això, dedicaran part de la seva programació a la presentació de projectes o iniciatives de professionals, col·lectius, artistes, gestors i entitats públiques o privades, tant nacionals com internacionals, relacionats amb la inclusió en les arts escèniques o la música.

PUBLICITAT