Tarragona acull la 1a convenció Starraco Wars

Un centenar de personatges d’Star Wars desfilaran per la Rambla amb la 1a convenció estatal sobre la saga que arriba a Tarragona.
Amb el nom Starraco Wars, Tarragona acollirà el cap de setmana del 2 i 3 de desembre la 1a convenció estatal sobre la Guerra de les Galaxies al Palau de Congressos amb gran varietat de propostes i per a tots els públics.
El programa es presenta amb photocall amb personatges, exposició i exhibició de vestits i complements de la saga, diorames, concurs de cosplay i coreografies, botigues amb material i merxandatge divers per als més fanàtics, jocs de taula i estratègia, tatuatges, i destacades conferències i projeccions. Entre les xerrades destaca la de David Santana, actor d’un dels episodis de la saga que també signarà autògrafs.
L’esdeveniment està organitzat pel Palau de Congressos i l’Associació Star Wars de les Terres de l’Ebre R2T4 amb un any de trajectòria i tindrà caràcter benèfic. Carlos Lamote, un dels integrants, destaca la presencia exclusiva d’un Rancor a mida real acabat de construir.
Entre els plats forts i obert al públic hi haurà diumenge una desfilada des de l’Estàtua dels Despullats fins a la Plaça Verdaguer amb un centenar de destacats personatges de la Guerra de les Galàxies. L’objectiu de la convenció és en cas de superar-se les expectatives, poder-se repetir altres anys i a altres indrets.

PUBLICITAT