Tarragona acull el 4t Congrés de Mercats Municipals de Catalunya 

La quarta edició del Congrés de Mercats Municipals de Catalunya se celebrarà el dilluns, 20 de novembre, al Palau de Congressos de Tarragona.

PUBLICITAT

Aquesta jornada va néixer per a ser un punt de trobada per a tots els agents públics i privats de l’àmbit dels mercats municipals de Catalunya. El programa d’aquesta quarta edició inclou ponències i taules rodones que giraran al voltant dels principals reptes dels mercats municipals, com són l’adaptació als nous hàbits de compra i consum, o com aconseguir una millor integració de la innovació i la sostenibilitat en l’estratègia d’aquest canal comercial.

En clau tarragonina, la directora de Mercats Públics de Tarragona, Mònica Garcia, i el gerent de l’Empresa de Mercats de Tarragona, Daniel Milà, realitzaran la ponència ‘L’èxit del Mercat Central de Tarragona’. A més, l’edició d’enguany serà inaugurada pel director general de Comerç, Jordi Torrades, i l’alcalde de Tarragona, Rubén Viñuales.

El congrés, que també inclou en el seu programa una visita al Mercat Central de Tarragona, el tancarà la directora del Consorci de Comerç, Artesania i Moda, Agnès Russiñol i la presidenta dels Mercats de Tarragona i consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Montse Adan.

PUBLICITAT