Tarragona acull el Trophy Tour America’s Cup

Tarragona es va convertir el passat 29 de juny, en l’escenari de la cinquena escala del Trophy Tour de l’America’s Cup, la gira d’exhibició del trofeu més antic del món de l’esport internacional.

PUBLICITAT

La presentació oficial va tenir lloc al Refugi 1 del Moll de Costa de Tarragona, al costat de Reial Club Nàutic de la ciutat, traslladant així la seva ubicació a causa del mal temps. Un centenar de persones van poder gaudir del trofeu més antic de l’esport internacional, així com, del village i de la degustació de fideuà. La gira d’exhibició de l’America’s Cup va instal·lar un espai on la ciutadania ha pogut gaudir d’una experiència immersiva i conèixer la història i altres aspectes clau de la competició.

A partir d’aquest dilluns, la 376a edició del ‘Trophy Tour’ de Louis Vuitton America’s Cup recalarà a set ciutats de la costa catalana en un recorregut, després d’iniciar-se a L’Escala, Palamós, Vilassar de Mar, Sitges i Tarragona. La seva última escala serà a Cambrils, abans d’emprendre el seu viatge de tornada a Barcelona. 

PUBLICITAT