Tarragona acull la presentació de Catalonia Sacra 2023

El seminari de la catedral de Tarragona ha acollit aquest dijous la presentació dels Catalonia Sacra 2023 en presència de diferents representants dels deu bisbats catalans.

Catalonia Sacra 2023
PUBLICITAT

Així arranca l’onzena edició d’aquest festival amb més de quaranta activitats a 15 comarques diferents de Catalunya amb la voluntat de mostrar la diversitat i la riquesa del patrimoni cultural de l’església. La primera activitat serà un itinerari guiat per conèixer el patrimoni sacre de Reus aquest dissabte 11 de març. El programa es fixa en punts coneguts com la Seu Vella de Lleida i altres més amagats com les torres projectades per Gaudí a la Colònia Güell, mai executades. Un seguit d’actes que s’allargaran fins al 25 de novembre. Dani Font, coordinador de Catalonia Sacra fer valdre “la xarxa d’esglésies de Catalunya, per fer que el màxim de persones visitin el nostre patrimoni cristià”.

La voluntat de Catalonia Sacra és també la de “donar a conèixer espais que queden fora d’una oferta de guiatge estable”. Prèviament a l’acte s’ha fet una visita guiada a la Capella de Santa Tecla la Vella de Tarragona, oberta recentment al públic.

PUBLICITAT