Tarragona acull per primer cop la Cursa de les Ciutats

Tarragona se suma per primera vega a la Cursa de les Ciutats, una iniciativa solidària nascuda a Madrid a favor de la recerca contra el Càncer de Pàncrees. Aquesta compta amb el suport del Port de Tarragona i el Mercat Central de Tarragona.

Cdursa de les Ciutats Mercat central
PUBLICITAT

El Mercat Central serà el punt de recollida dels dorsals aquest 25 de novembre, un dia abans de la cursa. El recorregut serà pel Port de Tarragona partint des del quilòmetre zero del passeig de l’Escullera. Aquesta iniciativa nascuda de l’Associació contra el Càncer de Pàncrees ha passat per altres ciutats com Alacant i Múrcia i també es podrà seguir de manera virtual per donar suport a la recerca. Katherine Gil, representant de l’Associació a Tarragona, espera que “es consolidi i es quedi al calendari esportiu de Tarragona, en representació de Catalunya”.

Cal destacar que només un 2% de les beques de recerca es destinen a la investigació d’aquesta causa que té una alta taxa de mortalitat. A més té una tardana detecció que fa que la majoria dels pacients no superin els cinc anys des de la detecció de la malaltia.

PUBLICITAT