Tarragona amb La Marató

La solidaritat dels tarragonins i tarragonines s’ha tornat a mostrar, aquest diumenge, a favor de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio. Centenars de persones han sortit al carrer per participar en desenes d’activitats lúdiques, esportives i culturals, i recaptar fons per la investigació per lluitar contra el càncer.

PUBLICITAT

Entre les moltes propostes que s’han dut a terme, destaca la jornada de natació en aigües obertes a la platja Llarga, on una cinquantena de nedadors han desafiat la fredor de l’aigua i han nedat entre dos i cinc quilòmetres de distància; o la tradicional cursa i marxa per La Marató al Port de Tarragona.

També cal ressaltar les nombroses propostes culturals organitzades per associacions, entitats i centres educatius. Per exemple, la representació dels Pastorets de l’Estudi de Música al Teatre El Magatzem o el concert conjunt de la Banda Juvenil Unió Musical de Tarragona i la Banda del Conservatori de la Diputació.

A més, el Tinglado 1 del Moll de Costa ha tornat a ser una de les seus on s’han atès les trucades telefòniques, dels veïns i veïnes de la demarcació de Tarragona, per fer donatius directament a La Marató. Diferents autoritats de la ciutat i del territori han col·laborat durant la jornada agafant les trucades.

PUBLICITAT