Tarragona avança la presentació del programa cultural de primavera

Tarragona avança la presentació de la temporada de cultura de primavera més que mai. Una decisió presa per “afavorir la participació de la ciutadania” i promocionar-la durant la temporada nadalenca sota la campanya “regala cultura”.

Cultura Tarragona Primavera
PUBLICITAT

Entre el març i el juny l’Ajuntament de Tarragona ha programat 53 propostes culturals a diferents espais de la ciutat que sortiran a la venda aquest 15 de desembre. Una programació centrada en els nous llenguatges sense deixar de banda les obres més clàssiques. Entre les propostes escèniques destaca Iaia, guanyadora del FITT 2022 que es programarà novament en sis passis al Teatre Tarragona. L’Ajuntament renova també l’aposta pel circ iniciada aquest estiu. El programa compta també amb les ja habituals propostes musicals, familiars i de dansa. Inés Solé, consellera de cultura, explica que la intenció és “engrescar al públic tarragoní a comprar i regalar cultura durant les dates nadalenques”.

Per aquesta temporada s’han reduït alguns descomptes com el general o el de programació familiar. També s’ha creat un lot familiar de deu euros que conté dues obres.

PUBLICITAT