Tarragona bullirà d’activitat durant el pont del Pilar

Amb la idea que Tarragona sigui una destinació oberta i atractiva els 365 dies de l’any i amb la previsió d’un molt bon pont a nivell turístic la conselleria de Turisme, Comerç i Promoció Econòmica ofereix un pont del Pilar replet d’activitats per a tots els públics i gustos. Activitats, que van des de la gastronomia local al patrimoni, passant pel mercat medieval, diferents rutes temàtiques o el festival de fotografia SCAN.

PUBLICITAT

Per anar fent boca tenim les VIII Jornades Gastronòmiques Romesco de Tarragona, on 24 restaurants de la ciutat serviran menús amb el plat tarragoní per excel·lència que es maridaran amb vins macabeus de la DO de Tarragona.

Pel que fa a l’oferta patrimonial, el Museu d’Història de Tarragona (MHT) i el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) han organitzat unes jornades de portes obertes als principals recintes monumentals, amb motiu de la celebració de les Jornades Europees del Patrimoni Cultural, del 13 al 15 d’octubre. Així com el mercat medieval que estarà instal·lat als voltants de la Catedral del 12 al 15 d’octubre.

Finalment, des del 13 d’octubre aquells més artistes podran gaudir del festival internacional de fotografia SCAN, al Tinglado 2 del Moll de Costa. Així com un monòleg d’Ángel Martín al Palau Firal de Congressos o el Dinosaurs Tour a la Tarraco Arena.

PUBLICITAT