Tarragona comença el procés per renovar el consell municipal d’educació

L’Institut Municipal d’Educació de Tarragona comença aquest dilluns el procés per renovar els membres del Consell Escolar Municipal de Tarragona (CEMT). És una de les primeres i principals accions després de l’aprovació, l’any passat, del nou reglament d’aquest òrgan de participació ciutadana en l’àmbit de l’educació.

PUBLICITAT

Segons el conseller d’Educació, Berni Álvarez, un dels principals objectius del nou reglament és que el consell reculli la diversitat i la pluralitat de tots els agents que conformen la comunitat educativa. En aquest sentit, s’incorporaran noves entitats que fins ara no estaven representades. Álvarez ha afegit que, d’aquesta manera, es donarà resposta a la transformació social i educativa dels últims anys.

Des d’aquest dilluns i fins al pròxim 12 d’abril els agents de la comunitat educativa que vulguin formar part del CEMT poden presentar la seva candidatura. Poden presentar candidatura els membres designats escollits per entitats o associacions i les persones representants dels consells escolars de centres dels diferents sectors. Un cop el finalitzi el procés, la constitució del CEMT es preveu al mes de juny.

PUBLICITAT