Tarragona desenterra el seu passat

Es presenta el projecte Empremtes del Passat. Una activitat que pretén descobrir emblemes de l’antiguitat a diversos establiments comercials de la part antiga de la ciutat.

empremtes del passat
PUBLICITAT

A partir de març, un total de 28 plaques conformaran aquesta ruta, senyalitzant espais emblemàtics que a vegades no són explicats, per tal de donar informació sobre el patrimoni més desconegut. A més també s’hi podrà comptar amb un codi QR per escanejar-lo que permetrà potenciar el comerç local. La ruta va complementada amb un material informatiu, per una banda, una guia escrita en quatre idiomes, català, castellà, anglès i francès i un mapa que permet realitzar el recorregut. Aleix Rovira, historiador, museòleg i un dels impulsadors d’aquest projecte, recalca la importància de recuperar el llegat històric de la ciutat.

A banda, el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, ha explicat que s’ha tret el mur de maons de l’Antiga Audiència, pretenent la visió de les escales romanes de l’antic fòrum provincial, fomentant una vegada més, el patrimoni de la ciutat.

PUBLICITAT