Tarragona dóna protagonisme a l’arqueologia

Tarragona celebra aquest cap de setmana les seves primeres Jornades Europees d’Arqueologia. Una iniciativa a escala continental organitzada pel Ministeri de Cultura francès des de fa 10 anys. L’objectiu, difondre i promocionar el patrimoni arqueològic.

PUBLICITAT

El Museu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT) n’és el promotor al territori, amb diferents activitats gratuïtes aquest diumenge. Una iniciativa que, segons la directora del museu, Mònica Borrell, servirà per apropar a la gent la importància de l’arqueologia.

Tot aquell que vulgui conèixer d’aprop l’arqueologia tindrà tres opcions. D’una banda el taller familiar “CSI a la Necròpolis Palecrostiana” que busca que pares i fills puguin fer d’arqueòlegs i d’investigadors del passat. De l’altre dues visites comentades. Una l’exposició “TARRACO/MNAT”, al Tinglado, on es farà un resum de la Tarraco romana a partir d’una selecció de peces del museu. L’altre el Teatre romà i el seu barri i conèixer de primera mà la intervenció de la reconstrucció de les graderies.

PUBLICITAT