Tarragona En Comú i Podem es tornen a asseure

Després de les reunions de les executives de Podem Tarragona, i Tarragona En Comú, aquest dijous ho fan les executives dels dos partits conjuntament, per marcar les línies a continuar negociant amb l’equip de Govern encapçalat per Pau Ricomà.

Carla Aguilar
PUBLICITAT

Des de Podem Tarragona consideren que només s’han tingut en compte un terç de les més de 70 propostes que van presentar, i per això veuen important que s’assumeixin algunes coses més, així com explica Toni Carmona, portaveu de Podem Tarragona.

Per la seva banda des de Tarragona En Comú demanen que hi hagi més incidència a la part social. Carla Aguilar, Consellera d’En Comú Podem Tarragona, reconeix que la decisió és complicada. 

El punt de confrontació aquí és la decisió unitària. Mentre que l’assemblea de Podem segueix apostat pel no als comptes, la dels Comuns no veu amb mals ulls abstenir-se. Per arribar a una decisió final el passat mes de desembre van sumar els vots de les dues formacions i el resultat va ser el no als pressupostos. A hores d’ara encara no saben si tornaran a comptabilitzar els vots d’aquesta manera, si hauran de tornar a convocar assemblees, o si trobaran una altra fórmula. Tot depèn del que passi a la reunió d’aquest divendres. 

PUBLICITAT