Tarragona entra a la “Red de Destinios Turísticos Inteligentes”

Tarragona ha entrat a la “Red de Destinos Turísticos Inteligentes” un programa de la Secretaria d’Estat de Turisme (SETUR) que ajuda les ciutats a convertir-se en un destí turístic innovador, consolidat sobre una infraestructura tecnològica d’avantguarda, que garanteix el desenvolupament sostenible del territori turístic i accessible per a tothom.

Alberich Fotografia
PUBLICITAT

Aquesta metodologia persegueix millorar la competitivitat dels destins turístics i la qualitat de vida dels seus residents incidint en cinc àmbits d’actuació: governança, innovació, tecnologia, sostenibilitat i accessibilitat. Això pretén facilitar la interacció e integració del visitant a l’entorn. Així els turistes incrementen la qualitat de l’experiència al destí i millora la qualitat de vida del resident.

La consellera de Turisme, Promoció Econòmica i Comerç, Montse Adan, considera que anar implantant el model DTI (Destí Turístic Intel·ligent) servirà per millorar la competitivitat de la ciutat i també per continuar apostant cada cop més per la tecnologia i la sostenibilitat dins el mateix model turístic.

PUBLICITAT