Tarragona es bolca amb la vaga del 8M

La vaga d’aquest divendres 8 de març dia de la dona s’ha viscut intensament durant el matí a Tarragona i es preveu un ampli seguiment a la convocatòria de la tarda.

PUBLICITAT

De fet, ben d’hora un piquet d’unes més de 30 persones ha realitzat talls al trànsit a l’entrada de la ciutat des del pont del Francolí per la N-240 fins a la Imperial Tàrraco.

La major intensitat s’ha viscut a la porta de la Tàrraco Arena Plaça, on la mobilització ha impedit l’accés al recinte a la Fira d’ocasió que s’hi celebra aquest cap de setmana durant una bona estona.

Les protestes han prosseguit al llarg del matí amb la convocatòria dels sindicats, UGT i CCOO, que han llegit un manifest i s’han mobilitzat pel centre de la ciutat fins a les portes dels jutjats tarragonins.

La més multitudinària però, ha estat l’estudiantil, on més de 2.000 persones, entre estudiants de secundària i universitaris, s’han mobilitzat al centre de Tarragona, des de la Plaça Imperial Tàrraco, fins a la delegació del Departament d’Ensenyament de la Generalitat, provocant una forta congestió de trànsit en les entrades a la ciutat. Aquesta tarda, s’espera un ampli seguiment a la convocatòria a la Imperial Tàrraco.

PUBLICITAT