Tarragona es bolca en el Mes de la Salut amb més de seixanta activitats

Tarragona es bolca aquest abril amb el Mes de la Salut amb un programa que ofereix més de seixanta activitats gratuïtes i obertes a tota la ciutadania. Durant tot el mes, la ciutat s’omplirà de tallers, caminades, xarrades, contacontes, jocs i altres activitats esportives i culturals amb l’objectiu de promoure hàbits de vida saludable. La Xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut de la ciutadania, és l’organitzadora d’aquesta programació que està coordinada per la conselleria de Salut Pública de l’Ajuntament de Tarragona.

PUBLICITAT

El tret de sortida oficial de la programació serà aquest divendres 5 d’abril a les 11 h amb una sessió dirigida de zumba oberta a tota la ciutadania a la plaça Corsini. El mateix dia 5 d’abril, a l’Institut Municipal d’Educació de Tarragona (IMET) també s’inaugurarà una exposició informativa que donarà a conèixer les entitats que formen part de la Xarxa Tarragona Saludable i els recursos de promoció de salut que ofereixen cadascuna d’elles. 

Les més de seixanta propostes s’adrecen a tots els públics i van des d’activitats esportives com les caminades i la marxa nòrdica fins a les accions de sensibilització sobre l’aturada cardíaca, passant per xerrades i conferències sobre l’alimentació o el benestar emocional, sessions de fisioteràpia, rehabilitació aquàtica per a pacients oncològics i tallers sobre nutrició i, fins i tot, un concurs. El detall de totes les activitats es pot consultar en aquesta secció del web de l’Ajuntament de Tarragona, des de la qual també es pot fer la inscripció a tots els actes que ho requereixen.

PUBLICITAT