Tarragona es desperta amb els centres educatius tancats

Tarragona tanca les portes davant el coronavirus. Encara que no existeixen casos a la ciutat de Tarragona, són 5 els casos que han donat positiu en el COVID-19 al Camp de Tarragona i 7 a la província. L’ajuntament de Tarragona va adoptar les mesures de seguretat de la Generalitat i va cancelar espectacles, així com pavellons municipals. 

URV
PUBLICITAT

La ciutat també s’ha despertat amb els centres educatius tancats, una altra de les mesures que va implementar ahir Educació per a les dues properes setmanes. En aquest cas, la Universitat Rovira i Virgili ha decidit suspendre les classes presencials aportant noves classes a través de les eines electròniques que ja s’utilitzen de manera habitual a les diferents assignatures. La decisió de la Universitat ha sigut la de tancar tot el recinte educatiu fins al proper 4 d’abril coincidint amb l’arribada de la Setmana Santa.

La ciutat desperta aquest divendres 13 amb l’educació, la cultura i l’esport aturats. Una situació que fa que el comerç i la restauració mirin de reüll aquestes mesures preventives que s’estan prenent durant els darrers dies. 

PUBLICITAT