Tarragona es prepara per a la gran cita catalana del bàsquet ACB

Tot a punt perquè Tarragona aculli els partits de la Lliga Catalana ACB. Barça – Bàsquet Girona i BAXI Manresa – Joventut de Badalona s’enfrontaran aquest dimarts en les dues semifinals que reunirà el Palau d’Esports Catalunya, a l’Anella Mediterrània.

PUBLICITAT

El primer, serà el que enfrontarà manresans i badalonins, amb una trajectòria històrica a la categoria estatal a tres quarts de set de la tarda, mentre que el segon, ja serà a les 21h del vespre amb els de Saras Jasikevicius i el recent ascendit Bàsquet Girona amb Marc Gasol al capdavant.

Durant dos dies, l’Anella Mediterrània acollirà tres partits després de deixar empremta durant el cap de setmana amb l’esdeveniment “Entre totes, tot” que va reunir fins a 3000 persones en la festa de l’esport femení. Escoltem Ferran Aril, president de la Federació Catalana de Bàsquet.

Una Lliga Catalana ACB que aportarà màxima expectació per assistir-hi en el rodatge dels 4 equips catalans de la màxima categoria del bàsquet estatal que servirà per donar el tret de sortida a les competicions oficials i on clourà tot plegat el 21 de setembre a les 21h del vespre amb els guanyadors de les dues semifinals.

PUBLICITAT