Tarragona es vesteix de blau pel dia d’Europa

Tarragona es vestirà de blau per acollir el dia d’Europa. Amb motiu d’aquest dia els autobusos de la ciutat lluiran la bandera d’Europa i s’il·luminaran de color blau els edificis del Palau Municipal i la Torre dels Vents. La celebració es durà a terme dos dies dijous 9 i divendres 10 en què també hi seran protagonistes l’Institut de CampClar i els de les escoles del Joan XXIII i Bonavista.

PUBLICITAT

L’institut Campclar tindrà connexions amb altres escoles europees i es farà una presentació de projectes europeus que té actualment l’escola com les polítiques de mobilitat d’Erasmus Plus i l’intercanvi entre ciutadans de la Unió Europea. Els alumnes de l‘Institut Bonavista veuran un mural realitzat per la il·lustradora riba-rojana Roser Gay al mateix Centre Cívic de Bonavista, fent valdre els valors i el lema europeu “Units en la diversitat”. Enguany es celebren deu anys també d’Europa Direct Tarragona, que va ser una iniciativa per apropar els ciutadans de la ciutat i al territori de les institucions i polítiques de la Unió Europea per promoure el debat entre la ciutadania.

El dia d’Europa es celebra amb motiu de la declaració de Schumann a París l’any 1950 en què es considera l’inici de la Unió Europea actual.

PUBLICITAT