Tarragona espera una ocupació plena per l’estatal de minibàsquet

El 35è Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Minibàsquet, se celebrarà a Catalunya després de vint anys. El torneig se celebrarà de l’1 al 5 d’abril a Tarragona i Salou. El campionat pretén acollir el millor minibàsquet femení i masculí dins de l’anomenat “Planeta Mini”. En el marc d’aquest torneig, tant l’Ajuntament de Tarragona com l’Ajuntament de Salou preveuen l’arribada d’unes 3.000 persones i una ocupació turística de gairebé el 100%.

PUBLICITAT

El campionat que tindrà com a seus el Palau d’Esports Catalunya de Tarragona, el Pavelló Ponent i el Pavelló Salou Centre, està organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ), que enguany celebra el seu centenari. En aquest escenari participaran 38 Seleccions Autonòmiques i prop de 700 participants d’entre 10 i 11 anys, així ho explica Elisa Aguilar, directora de Competicions de la Federació Espanyola de Basquetbol.

Per fomentar la promoció des del Campionat han organitzat els partits perquè els participants i les seves famílies, visitin les instal·lacions esportives de les dues ciutats i puguin gaudir del seu turisme durant la Setmana Santa.

PUBLICITAT