“Tarragona Esports” nova marca esportiva de la ciutat de Tarragona

Aquest dilluns al matí s’ha presentat el nou logotip de la marca Tarragona Esports. L’última actualització es va realitzar el 2011 i enguany han presentat la nova marca més dinàmica i flexible.

PUBLICITAT

Es mantenen les formes identificatives de la marca antiga però d’una forma més actualitzada. En aquest cas i s’ha decidit canviar a la marca Tarragona Esports sense “trencar” amb el logo del Patronat d’esports. Una nova marca que serà més comercial i més reconeguda per tothom. A més a més, ja està distribuïda el repartiment d’hores d’ús de les instal·lacions del patronat d’esports de Tarragona. Enguany en total de 385 hores, un 45% més d’ús que els clubs podran gaudir de les instal·lacions. Ramon Cuadrat, gerent del PEMET ha recalcat que “l’evolució del logotip l’hi hem volgut donar moviment”.

Els dies 20 i 21 de setembre a l’anella Olímpica serà seu de 3 partits de bàsquet en el marc de la final de la lliga catalana. Els 4 equips seran el FC Barcelona Bàsquet, Club Joventut de Badalona, el Baxi Manresa i el Bàsquet Girona. L’entrada general dels 3 dies serà de 20 € i pels socis del clubs esportius se’ls aplicarà un descompte del 50% amb el preu de 10 euros.

PUBLICITAT