Tarragona gaudirà del descompte fins al 50% del transport públic

Els ciutadans de Tarragona Lleida i Girona gaudiran d’un descompte pels abonaments del transport públic des de l’1 de setembre fins al 31 de desembre d’aquest 2022.

transpor públic
PUBLICITAT

Els descomptes seran entre 30% i 50% depenent de les tarifes. Aquesta reducció dels abonaments l’ha aprovat el Consell d’Administració de les Autoritats Territorials de la Mobilitat (ATM). El govern espanyol va implementar la reducció d’un 30% dels abonaments i títols multiviatge i les ATM han complementat amb un 20% més. En total es tracta d’un descompte del 50% pels títols integrats més recurrents. Els usuaris menys habituals se’ls aplicarà un 30%. Pel que fa als títols ordinaris multiviatge, la T-10 i la T-10/30 s’aplicarà un 30%, la T-50/30 i la T-MES d’un 50%. Les famílies Monoparentals i Famílies Nombroses, gaudiran d’un 50% en tots els títols. Tanmateix, la Bonificació per a persones en situació d’atur serà també del 50%.

La reducció dels abonaments s’aplica en les tarifes d’1, 2 i 3 zones per igual. Els infants entre 4 i 12 anys tindran el servei gratuït.

PUBLICITAT