Tarragona i Reus impulsen el Techtalent, un programa per afavorir l’ocupabilitat dels joves

L’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Reus impulsen un projecte per a acompanyar les persones joves participants en la definició d’itineraris professionals dins del sector de la informàtica, mitjançant un programa formatiu de reorientació de trajectòries amb col·laboració amb Clúster TIC Catalunya Sud, la Fundació Esplai i Global Education Techma Business School.

PUBLICITAT

L’objectiu d’aquest projecte és poder promoure una formació específica per donar sortida a joves en atur a trobar el seu projecte de vida així com convertir-se en referents en el sector TIC per al desenvolupament territorial del Camp de Tarragona. El Techtalent va més enllà de ser un programa de formació, professionalització i ocupació; és un programa de desenvolupament econòmic i local. Per la seva banda, la consellera de Promoció Econòmica i Comerç, Montse Adan, ha volgut remarcar el treball en xarxa dels diferents agents per afavorir l’ocupabilitat dels joves i respondre les necessitats de les empreses així com la intenció de donar una dimensió territorial al projecte que compta amb la implicació simultània de les ciutats que són capitals de les comarques més importants del Camp de Tarragona, com és Tarragona i Reus.

Aquest programa formatiu està adreçat a persones de 18 a 29 anys al voltant del sector de la informàtica i la formació disposa de 30 places per al programa que conté 576 hores.

PUBLICITAT