Tarragona obrirà les platges per la revetlla de Sant Joan

Manel Castaño, anterior conseller de seguretat de Tarragona, ha avançat que les platges de la ciutat es mantindran obertes durant la revetlla de Sant Joan. Entre avui i demà es publicarà el decret d’alcaldia que farà efectiva aquesta mesura. El conseller afirma que se “seguiran les limitacions marcades pel Procicat“, és a dir, limitacions de grups de deu persones i distància de seguretat.

PUBLICITAT


Segons l’ordenança municipal vigent no es podran beure begudes alcohòliques, realitzar fogueres, ni acampar. Un dispositiu coordinat de la Guàrdia Urbana, els Mossos d’Esquadra i el Seprona controlarà que es compleixin aquestes mesures. Castaño afirma que amb l’actual tendència descendent de la covid-19 “és el moment de deixar a la ciutadania gaudir d’una festa popular com aquesta“.

El conseller ha remarcat també que dedicarà especial atenció al bosc de la marquesa, per la delicadesa ambiental d’aquest espai. Els dispositius policials controlaran també que no hi hagi música amplificada per evitar aglomeracions.

PUBLICITAT