“Tarragona té el Palau d’Esports més modern del Principat”

El Secretari General de l’Esport, Gerard Figueras, ha explicat a Tarragona quines inversions a fet la Generalitat per als Jocs Mediterranis. Figueras ha assegurat que la inversió més notable és la del Palau d’Esports situat a l’Anella Mediterrània, però que també se n’han fet d’altres com la sessió dels terrenys per construir el Viding, el Canal Olímpic de Castelldefels o aportacions a la Fundació Jocs Mediterranis entre d’altres.
En total el Palau d’Esports ha costat uns 18’5 milions d’euros. Aquesta quantitat correspon al cost de la construcció i també uns 500.000 euros últims per a la posada en marxa. El Secretari General de l’Esport ha assegurat que “sí que s’ha arribat a temps, tot i els dubtes que ha tingut molta gent” i ha afegit que és “el Palau d’Esports més modern del principat.”

PUBLICITAT

La idea que tenen és que el Palau pugui acollir competicions i equips de diverses disciplines. La gestió després dels Jocs Mediterranis en principi ha de ser mixta, com ja es va explicar, i no descarten que la part pública sigui compartida entre Generalitat, Diputació i l’Ajuntament de Tarragona. Davant això, Javier Villamayor, Comissari dels Jocs ha dit que “no hem de veure l’anella com un tema local de Tarragona.”

Amb tot plegat han assegurat que la gestió pública ha de garantir el paper de l’esport base i afavorir el posicionament en el mapa.

PUBLICITAT