Tarragona pateix la congelació de subvencions als centres educatius

Els centres educatius del Camp de Tarragona pateixen la congelació total de 500 milions d’euros per part del Departament d’Educació als centres d’alta complexitat.

PUBLICITAT

Segons la representant de les famílies de la pública al Consell Educatiu de Barcelona i membre del Col·lectiu d’Escoles contra la Segregació, Montse Tolosana assenyalava al programa “Carrer Major” que aquesta aturada, ha perjudicat tant a l’alumnat com al professorat dels centres educatius.

La representant també ha apuntat que el propi Departament no atorgava les dades reals dels centres educatius d’alta complexitat i és per aquest motiu que s’afegien a la llei de transparència per tenir les dades de tots els centres educatius de Catalunya.

Tolosana explicava que amb aquestes dades, hi havien més centres educatius d’alta complexitat respecte el curs passat perquè s’havien afegit fins a 300 centres més que no hi eren inscrits en cap àmbit.

Amb tot, aquesta aturada econòmica als centres educatius provoquen més precarietat i recursos cap als centres educatius. Una xacra que des del col·lectiu denuncien amb diverses convocatòries arreu de Catalunya davant de seus del Departament d’Educació per tal de revertir les retallades econòmiques a educació i dotar d’eines efectives a les famílies i alumnes.

PUBLICITAT