Tarragona presenta projectes de turisme sostenible als Next Generation

Tarragona es presenta a les subvencions del pla de sostenibilitat turística en el marc dels fons europeus Next Generation. Ho farà a través de projectes emmarcats en quatre eixos, la millora de l’anella verda i el barri del Serrallo, la recuperació d’espais al front litoral i la reconversió de la plataforma del Miracle.

PUBLICITAT

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, explica que “alguns d’aquests projectes ja estan dins dels objectius de l’ajuntament, però ara es presenten dins d’aquestes subvencions”. Aquest és el cas de la plataforma del miracle, que, en comptes de ser enderrocada, serà naturalitzada i adequada a la ciutadania. L’alcalde explica que el projecte es farà independentment als fons europeus.

Un altre exemple és “la peatonalització del Serrallo”, projecte al qual s’incorporen l’arribada del 5G i la dinamització del comerç al barri dins de la proposta. El pressupost de les subvencions és de 3 milions d’euros i els projectes tindran un desenvolupament de tres anys. Ricomà manifesta que “la resolució es farà pública abans que acabi l’any”.

PUBLICITAT