Tarragona recupera la capitalitat de la moda amb el Primavera Show

La moda tarragonina desfilarà a la Plaça Verdaguer en la primera edició del Primavera Show el dia 20 d’abril. L’esdeveniment organitzat per la ViaT, que començarà a les 20 h i s’allargarà fins a la mitjanit, té com a principal objectiu fusionar la moda, la gastronomia i l’oci en un sol espai pel públic tarragoní.

PUBLICITAT

En aquest acte participaran 14 marques amb botiga a la ciutat de tota mena d’estils. La coordinadora de la passarel·la i directora de MSM Models, Magda Simó, manifesta que aquesta iniciativa fa que Tarragona recuperi la capitalitat de la moda a la província. També ha explicat tot el que es podrà veure en una passarel·la que apunta alt.

Els restaurants de la plaça Verdaguer oferiran àpats a preus populars al llarg de tota la nit i un cop finalitzada la desfilada, la vetllada continuarà a ritme dels 40 Principals Clàssics amb el DJ Josep Bartomeus. La intenció és que aquest sigui un acte itinerant i que es repeteixi l’any vinent en una altra ubicació de la ciutat i així crear expectació.

PUBLICITAT