Tarragona recuperarà l’Escola Municipal de Teatre al Metropol

La recuperació del Teatre Metropol és una de les qüestions més tractades en l’àmbit cultural aquests últims anys a Tarragona. La Consellera de Cultura de l’Ajuntament de la ciutat, Inés Solé, ha anunciat als micròfons de Ràdio Ciutat de Tarragona que estan treballant per recuperar tot l’edifici sencer, inclòs el jardí. La Consellera ha comunicat que estan redactant el projecte perquè allí s’hi instal·li l’Escola Municipal de Teatre de la ciutat, que des dels anys 80 que no en té.

PUBLICITAT

Solé ha comentat que és una de les prioritats abans d’acabar la legislatura i ja hi estan treballant.

Preveuen tenir a finals del mandat el projecte executiu i buscar fons europeus i estatals per tirar endavant tot això que a més preveu el Centre d’Interpretació de Jujol que ja fa anys que es parla. A més de tot plegat volen que també sigui un punt d’informació turístic de la ciutat.

D’altra banda la Consellera ha comentat que el Teatre Tarragona està a punt per a la programació d’aquest hivern, però necessita més intervencions, per això preveuen que a l’estiu ja hi hagi ascensor. A més també es faran intervencions al Camp de Mart per dignificar-lo i millorar la seva accessibilitat.

PUBLICITAT